Yhteisomistuksessa


BENCHMARK CHILL´N THRILL

"TRINE-MUMMO" synt. 8.5.2007

Linkki jalostustietojärjestelmään

Lonkat A/A, silmät distchiasis, lievä

Kasvattajat Kennel Benchmark

Trine on varsinaisesti minun äidin koira. Mutta miksi Trinen tähän halusin on se, että Trine on miun kantanarttu eli suurin osa cockereistani on trinen jälkeläisiä useammassa sukupolvessa. Paula eli M-pentue on trinen lapsen, lapsen, lapsen lapsia. 

Trine on nyt kun tätä kirjoitan täyttämässä keväällä 14-vuotta. Sairaudet ei Trineä ole liiemmin vaivannut ja tuntuu että vauhti vaan kiihtyy mitä vanhemmaksi tulee. 

Linkki Trinen kuvagalleriaan

Trinen A-pentue

Trinen E-pentue

EE&LT MVA BALT&EE&LT&LV JMVA LTVMVA

 BARECHO FOUR WHEEL DRIVE

"VICKAN" synt. 28.3.2011

Linkki jalostustietojärjestelmään

Lonkat A/A, Polvet 0/0, silmät terveet, Pra-Prcd vanhempien kautta terve

Näyttelyistä BIS-sijoituksia, ryhmäsijoituksia.

Vickan on TODELLINEN ruotsin prinsessa. Vickan ostettiin heräteostoksena ruotsista ja hän on ollut vallanmainio heräteostos. Ainoastaan kuvista katsomalla Vickanin valkkasin. Itse makasin selkäleikkauksen jäljiltä sairaalassa, kun äitini kävi Vickanin ruotsista hakemassa. Pentuja Vickan teki vain yhden pentueen verran ja nekin kaikki neljä poikia. Mutta näistä Jäbä ja Otto on kyllä ylittänyt odotukset. Vickan asustelee äidilläni Imatralla ja omistetaan hänet yhdessä. 

Linkki Vickanin kuvagalleriaan

Vickanin G-pentue

BARECHO IT AIN´T ME BABE

"INGRID" synt. 17.4.2018

Linkki jalostietojärjestelmään

Lonkat C/B, polvet 0/0, kyynärät 0/0, silmät terveet. Vanhempien kautta Pra-Prcd terve.

Meidän ujoliini ei ole kovin monessa näyttelyssä käynyt, mutta sen verran että muutama paras narttu sijoitus ja vara-serti on plakkarissa. 

Ingrid asustelee äidilläni ja omistetaan Ingrid yhdessä. Ingrid on yhden Haminan koiranäyttelymatkan aikana syntynyt heräteostos idea. Silloin Helenellä ei ollut kuitenkaan pentuja enää vapaana. Samana päivänä kun jouduttiin steriloimaan miun yksi yhteisomistustyttö Lempi niin Helene laittoi viestiä että näistä pennuista on tullut peruutus. No, sen tiesi kuinka siinä kävi. Eihän siitä voinut siinä pettymysten päivänä kieltäytyä! Olikohan se kohtalo, joka puuttuu peliin. =D

Linkki Ingridin kuvagalleriaan

DAZZLINGTAILS MERRY-GO-ROUND

"PAULA" synt. 23.4.2020

linkki jalostietojärjestelmään

Terveystutkimukset tulevaisuudessa

Paula on minun ja Nooran varsinainen aarre, hyvässä ja pahassa. =D Paula asustelee yhden parhaista ystävistäni Nooran luona Imatralla. Noora ei ollut ottamassa pentua siinä kohtaa,kun Paula syntyi, mutta Paula pikkuhiljaa joka kerta kun näki varasti palasen Nooran sydämestä ja näin siinä sitten kävi. <3

Linkki Paulan kuvagalleriaan 

Linkki Paulan pentuesivuun