Minusta

Hei!

Olen Mari Hotti, Joutsenosta, Lappeenrannan kupeesta. Työskentelen Mustissa ja Mirrissä myymäläpäällikkönä. 

Olen kasvattanut cockerspanieleita reilu 10 vuotta pienimuotoisesti ihan tässä kotona.  Ensimmäinen pentueeni on syntynyt vuonna 16.5.2009. Äidin maidossahan tämä harrastus/elämäntapa on peritty. Äitini on kasvattanut yksivärisiä Kennel Vikatikin nimellä. Cockerit on ja tulee olemaan aina lähellä sydäntä. Rotu, josta en tule luopumaan. Ja myös rotu, jonka eteen haluan tehdä töitä. 

Harrastan cockereitteni kanssa pääsääntöisesti näyttelyitä. Toki mejä on lähellä sydäntä aina. Ja taipparikäynnithän on ihan joka vuotista hommaa. Kotona miulla asustelee tällä hetkellä vain Jäbä. Jäbä saa kaverin kun oikea cockeripoika löytyy. 

Tavoitteeni on kasvattaa rakkaita perheenjäseniä, joiden kanssa voi harrastaa sitä mitä haluaa. Terveys ja luonne ovat ihan ykkösjuttu. 

Toimin cockerspanielit ry:n hallituksessa ja Kaakkois-Suomen Spanielikerhon puheenjohtajana. Toimin myös taipumuskokeissa koetoimitsijana ja järjestänkin vuosittain täällä Joutsenossa/Lappeenrannassa kokeita. Suoritin itselleni syksyllä 2023 myös taipumuskoetuomarikortin ja nyt aloitan sillä saralla uraani.  Minulla on myös kehäsihteerikortti ja pyrin sitäkin hommaa tekemään kun aikaa vaan siihen on.